top of page

Als ik geen trimster zou zijn

Meestal gaan we naar best dure kappers althans de vrouwen onder ons. een knipbeurt van rond de 80 euro vinden we heel normaal! heerlijk gemasseerd worden, en de dorp roddels even samen doornemen een moderne kleurtje en de grijze uitgroei weg dan zitten we gauw aan de 100 euro even ondertussen ook een kop koffie drinken we nemen soms een conditioneer mee die we “echt" moeten hebben want anders valt ons haar af! en voordat je het weet rinkelt de kassa op…125 euro maar geen paniek! we hebben nog DE korting’s kaart gelukkig! gaat 10% er van af!

uitbundig groet ik de kapster en.... "dooooeeeeiiiii tot over 6 weken!!!" hoor ik me zelf zeggen blij en voldaan na 2 uurtjes kapper gaan we naar huis soms een piep klein beetje schuldgevoel….had ik de conditioneer niet hoeven te kopen….maar ach! tis voor een keer en ik heb zo hard gewerkt! ik mag het! Man komt thuis…en meestal ziet die niet eens dat we naar de kapper geweest zijn ook deze keer niet. Maar joh! we doen het voor ons zelf! maar dan……we hebben een hondje thuis grrrr die moet ook blijkbaar geknipt worden het hondje ben ik op zijn minst 2 uur kwijt bij de trimsalon hij zit weer in de klit ja…ik heb geen tijd gehad om te kammen en….hij vind het echt niet leuk! hij bijt zodra ik met de kam aankom waaien. nou…hij moet toch naar de trimsalon dus…laat maar.... de trimster kamt hem toch eindelijk tussen de drukte een afspraak kunnen maken bij de salon en ik mag Fifi brengen om 9 uur mag hij present zijn. een beetje een smoezelig vachtje eigelijk als ik hem zo zie op de tafel

maar ik heb hem voor de leuk hoor! hij hoeft geen show te lopen! ja klopt hij heeft veel klitten ja de nagels zijn erg lang maar daar ben je voor toch? 1x in de 4 maanden Fifi gaat in bad en er komt echt bagger uit en wat rood verkleurde water….het schijnen vlooien te zijn nou! nooit wat van gemerkt Zoals al gezegd Fifi is niet zo vriendelijk, eigelijk is die best eng als ik hem zo mee maak maar de trimster weet wat ze moet doen en krijgt voor elkaar Fifi te wassen. De anaal klieren zijn behoorlijk vol…ik ruik het hier vandaan oooo en hij heeft wat aangekoekte drollen aan de kont

gelukkig wordt Fifi 3x gewassen, want hij is zo smerig dat 1 of 2 keer niet genoeg is

en met speciale shampoo want hij heeft beste droge vacht nagels worden geknipt, Fifi moet wel zowat in de houdgreep genomen worden Ik zie wat zweetdruppels op de voorhoofd van de trimster…best zwaar werk toch

Fifi wordt op tafel gezet en droog geblazen nou hahahahahah wat een gevecht! Fifi wil de blazer aanvallen…ik wens de trimster veel succes….doe die met de stofzuiger ook maar ondanks alles is Fifi droog

de trimster rekt even haar rug ....ze heeft pijn aan de rug gekregen oren leeg maken???? oh is dat het? dat vieze bruine smurrie? pfffff al die klitten eruit , bij mij laat hij het echt niet toe hoor!!!!

dan stop ik ermee maar alweer krijgt de trimster het voor elkaar De trimster heeft het warm geloof ik…. na wat bijt probeersels is het haar gelukt om Fifi netjes te knippen

Wat is die toch mooi!!!! een beetje dronken van de niet al te fris adem van Fifi geeft de trimster hem een kus Fifi klaar

tis nu 11:05 de trimster ziet ietsjes anders uit dan toen ik binnen kwam…ik weet het niet..hoe anders…wat…verwilderd geloof ik. En toen krijg ik het bedrag te horen…65 euro!!

nou ja zeg!!!!!!tis wel duur he tis maar een hond!!!!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page