top of page

Weg schimmels weg slechte geuren!!

Ozon behandelingen!!

De SPA behandeling is opgenomen in de online booking! Ozon wassing is een, voor trimsalon's, vrij nieuw concept. In de umane medische wereld is genoeg aangetoond de effecten ervan, en van heel dichtbij mee mogen maken. https://www.trimsalondomenicadogstyling.com/online-boeken je kan kiezen uit Ozon wassing en...Ozon wassing icl tanden verzorging *Voor honden die allergisch reageren op shampo's *Vertraagt het proces van de veroudering van de cellen *Elemineerd nare geurtjes *Bevordert de bloedsomloop *Extreem behulpzaam bijvoorbeeld in het geval van alopecia *Bacteriën elimineert, herstelt de geïrriteerde huid van het dier sneller Verschillende studies hebben aangetoond dat behandelingen ozonwater voldoende is om meer dan 99% van de bacteriën te elimineren, zoals Salmonella en E. Coli.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
No tags yet.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page