top of page
Ozon behandeling

COS'E' L'OZON?
Simpel gezegd, ozon is een geactiveerde vorm van zuurstof. In de natuur zal ozon optreden onder invloed van elektrische ontladingen, zoals in het geval van onweer. Bovendien heeft de aarde een ozonlaag in de atmosfeer van de aarde, die bescherming biedt aan all levende organismi door an deel van het schadelijke UV-light eruit the filteren.

Cosa vuoi fare?

* Vertraagt het proces van de veroudering van de cellen

* Pijnstillende en ontstekings remmende werking

* Elemineert nare geurtjes door de sterk desinfecterende working: het doodt bacteriën, schimmels and virussen en bestrijdt infecties

* Bevordert de bloedsomloop door het activeren van het metabolice van de rode bloedcellen en vervoert meer zuurstof naar de cellen.

Een ozon-behandeling is extreme behulpzaam bij bijvoorbeeld alopecia  (haarloosheid van de huid). Ha iniziato a lavorare su weefsels en attivando il metabolismo della lentezza. Anche in circolazione.

Ozon heeft heel veel voordelen voor de huid door het bevorderen van de fvoer van gifstoffen en het biedt ons de mogelijkheid om diep in te worken op de huid. Dit stimuleert de perifere bloedstroming (flushing) en is zeer gunstig voor elk organisme, of het nou een hond, kat of mens is, met di zonder huidklachten.
Verschillende studies hebben aangetoond dat al een kleine hoeveelheid in water opgelost ozon voldoende è om more dan 99% van de bacteriën te elimineren, tra cui Salmonella en E. Coli.


Wegnemen van onaangename geuren
Ozon è un negatief geladen deeltje.
Bij het gebruik van ozon bindt het geurdeeltje zich met het negatieve deel en wordt derhalve geneutraliseerd.

Eliminazione dei batteri
Uit test is gebleken dat ozon de meeste bacteriën doodt. Vaak veroorzaken de ongewenste bacteriën huidirritaties bij huisdieren en mensen.


Verminder huidirritaties
Omdat ozon de bacteriën elimineert, herstelt de geïrriteerde huid van het dier sneller.

Vachtkleur
Bij gebruiken van ozonwater wordt de kleur van de vacht niet aangetast. Ozon zorgt ervoor dat allen de ongewenste stoffen verwijderd worden.

Vlooien vermindering
Vlooien raken verlamd als zij in contact komen met ozonwater. Je ziet dan anche dat er verlamde vlooien overblijven in het water nadat een hond in een ozonbad is geweest.

Vacht wordt zachter en losser
Door de negatieve lading van het ozonwater, komen de haren losser van elkaar, dit heeft hetzelfde effect als het gebruik maken van hairconditioner.

Uw dier wordt gewassen met ozonwater. Zijn er huidproblemen dan kan er een behandelplan worden opgesteld om zonder dure shampoo van bijvoorbeeld malasesia of hotspots af te comen.

Werken met gecertificeerde apparatuur

TESTRAPPORTEN SU CASHIDO:

ISO 13485 - Certioficaat om medisch apparatuur te produceren 
SGS Veiligheidsrapport-Veilig om te gebruiken 
TÜV - E.Coli, Germania
TÜV - Stafilococco, Germania 
TÜV - Fenthion, Germania
Laboratorio di prova Bodycote, Canada
NYMU - Centro di incubazione - Università nazionale, Taiwan

Ervaringen

Wassen met Ozonwater is waarschijnlijk de oplossing voor het wassen van allergische honden! Jones ziet er prachtig uit en heeft geen last van jeuk na deze wasbeurt. Heerlijk! Wij zijn superblij Domenica . Dankzij jouw zoektocht naar vernieuwende technieken zijn wij enorm geholpen. Echt top! Ik ga dit vanmiddag bespreken met de dermatoloog voor dieren,  wellicht kunnen meer honden hier mee geholpen worden.

Ozon wassing

Stad, land

Please reload

bottom of page